Faster Maria Andersson

Här har vi faster Maria som liten, redan då väldigt noga med vad hon satte på sig. Matchande skall det vara och accessoarerna är väldigt viktiga, kolla hatten.
Som barn var nog Maria relativt lugn men inte som tonåring, vilket pappa och faster Kattis tackar för.
Så här fin var faster Maria på lillafaster Kattis studentbal, självklart ville hon gå på den då hon alltid varit svag för lite yngre "pojkar".
Det är väl ett bättre sätt än att operera sig för att försöka hålla sig ung antar jag;-)
Här är de "pojkar" som betyder allra mest i för faster nu, det är sambon Gustav Johansson som håller deras lille son Arvid i sin famn.
För tillfället är det nog Arvid som leder barnslighetsligan men när han börjar i första klass så har nog Gustav gått om, han är väldigt ung i sinnet många gånger vilket vi alla gillar.
En annan "pojke" som Maria gillar mycket, i alla fall tror han det, är pappa Mattias.
De påstås att de fått samma utseendegener, eftersom de är väldigt lika, och samma slösagener - men båda har blivit lite bättre på att hålla igen slöseriet. Pappa säger att trots att de slutat slösa ser de fortfarande bra ut, tror de ja;-)
Slutligen en bild från en period som var väldigt viktig i fasters liv, den i USA. Hon var där i många år och det gav henne många erfarenheter och några väldigt viktiga vänner för livet.