Faster Katarina Andersson

Så här bra trivdes faster Kattis med sina gosedjur som liten på Vårvägen 5 i Östhammar.
Bilden är tagen av farfar som fotograferade mycket då farsan och hans syskon var små. Kattis har inte alltid varit glad när hon växte upp, att hon ofta blev sur beror nog mycket på faster Maria som alltid retades.
Här ger faster Kattis igen, troligen har Maria retats så då nyper Kattis stackars lillasyster Kristin så hon blir alldeles ledsen när hela syskonskaran skall fotograferas.
Att faster inte ser så glad ut kan inte bero på frisyren i alla fall, den sitter ju som en smäck;-)
Så här stilig var Kattis när hon tog studenten, eller på sin studentbal i alla fall. Klänningen hade farmor Eija sytt och håret hade säkert faster Maria hjälpt till med.
Pappa skulle kunna skämta om frisyrer men tydligen hade han Freddan som sin bordsdam på balen så han skall nog inte kasta sten.....
Mycket pappersvändande kommer det att bli.
Trots att vägen dit varit krokig men till slut så kom faster Kattis in på juristprogrammet på universitetet. Nu har det blivit så att det har inte gått som på räls för det, några studieuppehåll har det blivit och anledningen är att hon har, tillsammans med sin sambo Håkan skaffat en underbar familj.
Här har vi hela familjen Andersson och på bilden syns tydligt vilka prioriteringar var och en har. Mamma Kattis ser efter barnen, pappa Håkan ser till att se bra ut på de få kort som tas på honom - oftast är det han som knäpper, Carolina kollar på vad som händer i rummet och Fanny koncentrerar sig på tårtan.