Mormor Gudrun Maria Ström

Den här bilden är tagen när mormor Gudrun och morfar Pelle gifte sig, det gjorde de 28 juni 1975 i Stadshuset. Bröllopsmiddagen intogs på Skaris, där var förutom brudparet, morfars bror Gustav med Gun-Britt och mormors syster Nettan med Sören.
Här är en bild på mormor och gammel moster när de visar upp sina vackert solbruna ben, inte konstigt att morfar föll pladask med sånt där lockbete;-)
När systrarna Gudrun och Nettan träffas vill det till att man inte har ett behov av att kallprata för då får man mest koncentrera sig på att varmlyssna.
En jättebra sak med mormor är att hon älskar att ge bort presenter, tyvärr så tycker hon lika bra om att få. Pappa har lovat att jag skall få extra veckopeng när hon fyller år och vid jul samt påsk.
Undrar om inte tomten fick sjukskriva sig efter den där julen.
Här har vi mormor lite i hatten på någon kräftskiva, hon är jättebra på fester av alla det slag. När man är på samma fest som mormor så behöver man inte oroa sig för att det skall bli tråkigt, om det inte är hon som kör förstås.
Jag vet att pappa tycker mycket om mormor och det visar han tydligt här, jag tror även att mormor tycker att mamma har hittat en riktigt bra pappa till mig.
Den här bilden är tagen i den lokal där pappa träffade mormor och morfar första gången, det var 5 juni 1999 men bilden är från 2001.