Kusin Fanny Katarina Andersson.

Här är min mellan kusin Fanny bara 8 dagar gammal, hon föddes 15:e februari 2001 på akademiska sjukhuset i Uppsala.
Som bebis var Fanny mer lik kusin Arvid än sin storasyster Carolina, undrar om det är samma brevbärare i City som i Luthagen;-)
Mamma och pappa har alltid varit Fannys stora favoriter, det syns ju väldigt tydligt på den här bilden - not.
En riktig mammagris är hon men oftast glad ändå, ett stort problem hon har är dock att hon tror att hon kan göra allt som storasyster gör vilket automatiskt medför lite gråt och tandagnisslan.
Här är Fanny tillsammans med sin mamma Kattis, Fanny är här cirka fem månader gammal och hennes mamma är ungefär 28 och ett halvt.
Det märks att Fanny växt upp i ett hem med en fanatisk fotograf eftersom hon verkar vara mer intresserad av kameran än av den fina träleksaken som mamma och pappa gav henne.
Här har vi fotografen, Fannys pappa Håkan. Bilden är från Arvids dop och det var sagt så att mormor skulle passa henne under dopakten. Fannys starka vilja fick dock pappa att ta hand om henne, trivdes väl bättre i rampljuset än i kyrkbänken kan man tänka.
.Här ser vi en helkoncentrerad Fanny under paketöppning på smygstarten av julfirandet hemma hos sig dan före dan före dopparedagen 2001.