Kusin Carolina Katarina Andersson.

Så här lite var kusin Carolina när hon föddes på akademiska sjukhuset i Uppsala 21:a september 1999, hon är min äldsta kusin.
Det har hänt en hel del sedan dess. Det är jättebra att ha några kusiner som är äldre, mamma och pappa kan ju lägga sina pengar på massa onödiga leksaker till mig istället för på säng och kläder o s v.
Så här koncentrerad måste man vara när man dricker annars kan man lätt spilla.
Carro har nog haft en viss press på sig att lära sig nya saker, i alla fall under den tiden när det bara var hon. Det trista för oss som kommer senare är att hon lärde sig saker så väldigt fort, sätter ju lite press på en annan;-)
Här har vi Carolina i köket när hon hjälper faster Kattis att baka. Det ser ut att gå ganska bra.
Carro har alltid varit hemtam i köket, bland annat har hon fått lära sin pappa namnet på vissa mer exotiska grönsaker som aubergin t ex.
Här har vi Carolina på sin andra födelsedag. Pappa har berättat att Carro var lite trögbjuden de första åren då det gällde presenter men nu verkar det som om hon blivit bättre på att ta emot och öppna.
Den där doktorsväskan verkar ju var jätterolig.
Carolina fick minst två stycken julen 2001, som tur var så varierade innehållet lite. Måste vara skönt för dockan Malin med en så välförsedd ägare, hon behöver inte vara orolig för att vara sjuk någon längre tid i alla fall - ja Malin alltså.