Bilder från Alvas födelse och första operation 4/6 - 2/7 2002

sida 1 av 2 Nästa

a b c d e
Här är jag alldeles nyfödd, bara avtorkad och slemsugen. Äntligen hemma från BB, provligger vaggan jag fått låna av Gustav. Nu är vi på väg tillbaks till BB, jag mår inte riktigt bra som ni kan se. Efter en helikopterresa ner till Göteborgs så blev jag inlagd på avdelning 328, barnintensiven, på Drottning Silvias barnsjukus. Så här såg jag ut när mamma och pappa fick träffa mig, de kom efter med tåg.
ea eb f g h
Skönt att hamna i en famn man känner igen. Det här är sista bilden tagen på mig innan jag hamnar under kniven. Första bilden efter den lyckade operationen, ganska många slangar. Tur att jag fått en kompis av morbror som kunde hjälpa till. Här har de tagit bort dränaget, nu är det en annan kompis tur att hålla upp respiratorslangen. Det är inte så kul det här med sjukhus, den fuktiga luften gör att man ser bakfull ut.
i j k l m
Här har jag fått komma upp till mamma efter operationen, det är jätteskönt. Farsan fick hjälpa till med maten efter operationen, inte för att jag fick äta så mycket men det var mysigt ändå. Så här mycket apparater var jag kopplad till som mest. Nu har jag fått på mig lite nya kläder som jag fått av mormor och morfar, det gäller att göra ett gott första intryck när man skall byta avdelning. Jag hamnade här på avdelning 323 för övervakning.