Bilder från tiden 1/9 - 31/10 2003

Föregående sida 2 av 4 Nästa

ap aq ar as at
Puss på dig kusin Fanny, hemma hos farbror Torbjörn när vi firade hans 21:års dag. Alla kusinerna samlade och stillasittande på en och samma gång. Det är en händelse som måste förevigas. Från vänster Carolina, Fanny, Alva och Arvid. Födelsedagsbarnet Torbjörn och hans sambo Linnea Fikadags. Uppifrån faster Kristin, faster Kattis och kusinerna Carro och Fanny. Här har vi farmor Eja.
au av aw ax ay
Hemma igen, vi hann precis hem till Solheimcup sändningen. Bra tur. 20 sep - Då var det dags för nästa kalas. Nu är det kusin Carolinas tur, vi firar hennes 4:e födelsedag. 28 sep - Fortfarande rätt bra på att dregla, eller hur. 30 sep - På väg till mitt första tandläkarbesök. Det här var väl inget att vara rädd för. Skärpning mormor, det finns värre saker att vara rädd för.
az ba bb bc bd
Eftersom jag skötte mig så bra hos tandläkaren så får jag åka en vecka till Turkiet. Här är jag och mamma på Arlanda och väntar på mormor, morfar och morbror Håcke. Nu har de kommit, här sitter vi och väntar på att få gå ombord på planet. Vilken tid det tar, jag tar ett eget plan till Icmeler. 1 okt - Somnar i luften och vaknar i ett land med en massa sol och folk som pratar konstigt. Märks på farsans ben att det är första dagen i Turkiet.