Bilder från tiden 1/9 - 31/10 2003

sida 1 av 4 Nästa

aa ab ac ad ae
1 sep - Skönt med lite vila mitt på dagen. Här får sängkamraterna en morgonkram. På plats i lekrummet på Isgrenavägen i Bälinge. Gene Simmons släng dig i väggen. 2 sep - Flingor, vad är det för skit...... Jag vill ju ha godis!
af ag ah ai aj
Gumman i lådan vad har du för dig. Kokar du kaffe............ 3 sep - Bäst att passa på att köra tvättmaskinen innan farsan blir klar med tvättstugan. Jasså jag behöver inte ha så brottom;-) Är det ingen som talat om för kusin Arvid att det är fult att peka. 4 sep - Kolla vilka monster som finns i Bälinge, även fast det är en bit till Forsmark. 6 sep - Sysslingen lill Gustav döps i Stavby kyrka. Mamma Camilla och pappa Per ser lite nervösa ut.
ak al am an ao
Gammelmoster Nettan läste några väl valda ur den heliga skrift. Dags för posering efter utförd dopakt, om vi försöker titta åt samma håll blir nog bilden bra. Efter kyrkan så blev det doplunch hos Nettan och Sören i Stavby. Här har vi dagens huvudrollsinnehavare Per Gustav Bonnevier. 13 sep - Man kan tro att morsan funderar på hur lamporna skall sättas upp men hon kollar på kort.